Podcast – Achterhoekse maakbedrijven zien kansen in Berlijn

PODCAST - 'Samen dran', zegt Jaap Wansink vol goede moed tegen Derk Marseille. Een groep Achterhoekse maakbedrijven bezocht deze week Berlijn en ziet daar veel kansen voor de regio die misschien nog wel een beetje te bescheiden is.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Derk Marseille praat deze week met Jaap Wansink van Prange BV uit Winterswijk. Met een groep jonge ondernemers uit de Achterhoek bezoekt hij Berlijn. Op de grens tussen Nederland en Duitsland ziet hij kansen voor smart city-oplossingen tot aan sensoren in het weiland.

 

Beluister de podcast

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.