Podcast met John Blankendaal over hoe hij Nederland zichtbaar wil maken in Duitsland

PODCAST - Derk Marseille treft directeur John Blankendaal van Brainport Industries op de Hannover Messe. Hij wil Nederlandse hightechbedrijven zichtbaar maken in Duitsland omdat deze 'nog geen pling op de radar geven'. "We zijn net begonnen."

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Op de Hannover Messe loopt Derk Marseille directeur John Blankendaal van Brainport Industries tegen het lijf, een coƶperatie van Nederlandse bedrijven die onder meer zaken willen doen in Duitsland. Hij vertelt wat zijn Duitsland-strategie is.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Avatar foto

Brainport Industries is een leveranciersnetwerk van meer dan 100 hightech bedrijven uit Nederland. Samen hebben zij zich georganiseerd in een netwerk om de eindklant een economisch efficiƫnte en optimaal georganiseerde supply chain te bieden.