Podcast met digitale pionier en Nederlandse investeerder Thomas Leliveld uit Berlijn

PODCAST - Derk Marseille interviewt Thomas Leliveld tijdens een Duitslandnieuws-startuptour in Berlijn. Hij vertelt over zijn eigen rijke ervaring als internationaal ondernemer en digitaal pionier. Nu investeert hij vanuit Berlijn wereldwijd in nieuwe businessmodellen.

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Thomas Leliveld

Deze week is Thomas Leliveld te gast tijdens een Duitslandnieuws-startuptour. Deze CEO van Blloon zit in het hart van een clubje digitale pioniers dat wereldwijd investeert in nieuwe business modellen. Leliveld woont en werkt vanuit Berlijn.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.