Podcast De Week met Bernard van der Wees: ‘Heb fouten gemaakt met startups’

De Week van Duitslandnieuws: Derk Marseille loopt met Bernard van der Wees van Keydatos door Berlijn Mitte. Onderwijl vertelt hij over internationalisering van zijn startup, een clubje programmeurs die tools ontwikkelen voor journalisten. "Een startup opbouwen is een echt gevecht."

Luister naar de 24ste aflevering van de podcast De Week. Daarin bespreken Derk Marseille, Job Janssen, Roy van Veen, Bertus Bouwman, Pieter Heijboer en Laura Weijenberg de afgelopen week en kijken vooruit naar de komende dagen.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast24-bernard-van-der-wees

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.