De week met een terugblik over 2015: Axel Hagedorn, Thomas Joosten, Roy van Veen en Derk Marseille blikken terug

De Week van Duitslandnieuws: Axel Hagedorn, Thomas Joosten, Roy van Veen en Derk Marseille blikken terug op 2015. Hagedorn: 'Zwak dat Nederland maar achter de PVV aanhobbelt. Ik mis visie. Merkel zegt; ik sta hier en ik kan niet anders. Dat mis ik in Europa.'

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/podcast18

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.