Ga naar inhoud

De Week met Derk Marseille en Roy van Veen over hun avonturen in Nederland

De Week van Duitslandnieuws: Derk Marseille en Roy van Veen bespreken wat er deze week in Duitsland speelde in Duitsland en blikken alweer over het weekend heen naar volgende week. De rol van Duitsland wordt steeds belangrijker, schrijft The Economist deze week. Komende maandag gaat het precies daarover wat Duitsland wil. En dat is meer Europa.

Luister naar de 11e aflevering van de podcast De Week. Daarin bespreken Derk Marseille en Roy van Veen de afgelopen week en kijken vooruit naar de komende dagen.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.