Ga naar inhoud

De Week waarin het voorbestaan van Volkswagen op het spel kwam te staan

De Week van Duitslandnieuws: Derk Marseille, Bertus Bouwman en Pieter Heijboer bespreken wat er deze week in Duitsland speelde in Duitsland en blikken alweer over het weekend heen naar volgende week. Gaat Volkswagen de dieselgate overleven? Wel als het niets doet aan het eigen 'bedrijfsgeweten', betoogt Axel Hagedorn.

Luister naar de zesdeaflevering van de podcast De Week. Daarin bespreken Derk Marseille, Bertus Bouwman en Pieter Heijboer de afgelopen week en kijken vooruit naar de komende dagen.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.