Ga naar inhoud

De Week met een drukke Duitslanddag, de val van Volkswagen en verdeling van vluchtelingen

De Week van Duitslandnieuws: Derk Marseille en Roy van Veen bespreken hoe ze de Duitslanddag in Utrecht hebben beleefd. Heel Duitsland praat over het bedrog van Volkswagen en intussen worstelen de deelstaten met het onderbrengen van de vluchtelingen. Luister verder naar wat er achter de schermen gebeurt bij Duitslandnieuws.

Luister naar de vijfde aflevering van de podcast De Week. Vandaag vanuit Zwolle, waar Derk Marseille en Roy van Veen terugblikken op de afgelopen week. Natuurlijk veel aandacht voor de Duitslanddag en het nieuws waar heel Duitsland het over heeft: de val van Volkswagen en de vluchtelingen.

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.