Duitslanddag 11 oktober 2022: standhouders kunnen zich inschrijven

Standhouders kunnen zich inschrijven voor de Duitslanddag 2022 op 11 oktober in Amersfoort.
Duitslanddag

De Duitslanddag vindt dit jaar op 11 oktober weer in fysieke vorm plaats. De locatie is nieuw: de dag over zakendoen in Duitsland van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) is ditmaal voor het eerst in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Langs infostands lopen, netwerken op de beursvloer of discussies volgen tijdens de panelgesprekken – de Duits-Nederlandse Handelskamer mikt dit najaar weer op een Duitslanddag in fysieke vorm. Na een succesvolle online editie in 2020 kunnen de circa 800 Nederlandse ondernemers zich dit jaar weer ter plekke in Amersfoort oriënteren op de Duitse markt en zich met elkaar ‘vernetzen’.

Duitslanddag voor het eerst in Amersfoort

Rijksmonument De Rijtuigenloods in Amersfoort vormt het nieuwe decor van het evenement. De beursvloer bevindt zich in een sfeervolle, industriële ambiance, tussen authentieke spoorbielzen en historische treinwagons met circa 50 stands en inspiratiesessies waar ondernemers zich kunnen oriënteren op het buurland.

Ook dit jaar is er weer een allesomvattend programma met succesverhalen van Nederlandse ondernemers die de Duitse markt hebben veroverd en verdiepende kennissessies met actuele thema’s zoals health, mobiliteit, duurzaamheid en Duits-Nederlandse handel. En uiteraard is er voor de ondernemers ruime gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Standhouders kunnen zich inschrijven

De inschrijving voor standhouders is inmiddels geopend. Kijk voor meer informatie op duitslanddag.nl

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
DNHK

De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) is met meer dan 1.500 leden het grootste Nederlands-Duitse zakennetwerk en ondersteunt al 115 jaar ondernemingen bij hun activiteiten op de buurmarkt.