Podcast – Investeerder Frank Thelen: Duitse autoindustrie heeft al verloren

Het gaat veel te goed met Duitsland en Duitse bedrijven. Dat is een groot probleem. Want als het zo lekker loopt, dan zit je vooral jezelf in de weg, waarschuwt de Duitse topinvesteerder Frank Thelen.

We moeten wakker worden uit onze ‘Doornroosje-slaap’, anders zullen de VS en China bepalen hoe de zaken er in de toekomst in Duitsland en Europa uit zullen zien. In deze HTGF-podcast vraagt de investeerder om vooral onconventioneel te denken.

Lees het interview bij t-online.de (Duits)

En beluister de hele podcast van Derk Marseille met de investeerders Alex von Frankenberg en Frank Thelen:

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.