Liveblog – E-commerce Expo Berlin

Berlijn speelt een belangrijke rol in de innovatie van online winkelen. Op de E-commerce Expo in Berlijn delen topsprekers hun visie op de toekomst. Duitslandnieuws is er bij.

De E-commerce Expo Berlin begint donderdag 15 februari in Berlijn. Met meer dan 4.000 bezoekers, 32 presentaties en ruim 100 exposanten is dit het grootste e-commerce evenement in de Duitse hoofdstad. Duitslandnieuws is hier de hele dag aanwezig zijn en deelt de laatste updates.

De expo brengt de koplopers in de e-commercebranche samen om online verkopers en retailers de mogelijkheid te bieden hun expertise te ontwikkelen en hun bedrijfsstrategieën te verbeteren. Het evenement vindt voor de derde keer plaats. Dit jaar is er een nieuw segment toegevoegd: de E-Commerce Berlin Awards. Deze awardshow beloont de beste e-commercebedrijven in acht verschillende categorieën.

Duitslandnieuws is er de hele dag bij en brengt met regelmaat updates vanuit Berlijn.

Updates E-Commerce Expo

De video van 2017

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Avatar foto

Danique van der Meijs (1996) heeft een passie voor schrijven en een liefde voor Duitsland.