Liveblog – Semicon 2017

De Nederlandse sector van semiconductors laat zich deze week zien op de Semicon in München. Volg updates via de delegatie uit Oost-Nederland.

In de wereld van chips en andere micro-elektronica doen Nederlandse bedrijven het erg goed. Dat wil de sector laten zien op de Semicon in München.

Op Semicon Europa komt dit jaar het Nederlandse semiconlandschap goed voor het voetlicht. In München staat van 14 tot en met 17 november een Holland High Tech-paviljoen, georganiseerd door High-Tech NL, #GO4EXPORT en WTC Twente. Vorig jaar vond de beurs plaats in Grenoble.

Het draait in Beieren om thema’s als chipdesign, marktapplicatie, productiemachines en chips. Opvallend is het grote aantal deelnemers uit Overijssel, met onder meer Demcon, University of Twente, Salland Engineering en Elect High-Tech Electronics.

Updates Semicon

Lees ook:

Grote inbreng Nederlandse hightech op Semicon in München

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.