Liveblog – Medica 2017

Volg hier vandaag de Nederlandse inbreng op de toonaangevende medtech-beurs Medica in Düsseldorf. We brengen de hele dag door updates vanuit de Messe-hallen.

De MEDICA in Düsseldorf van 14 tot en met 16 november is een van ’s werelds meest toonaangevende beurzen in de medische sector. Meer dan 5.000 standhouders zijn vertegenwoordigd op de beurs.

Wereldwijd geldt de Duitse gezondheidsmarkt als een van de landen met de sterkste omzet. Alleen al de Duitse markt voor medische technologie was in 2014 goed voor een omzet van ruim 28 miljard euro.

Voor de 4e keer organiseert ontwikkelingsmaatschappij OostNL de ondernemersreis Match2Medica samen met diverse partners. De reis heeft als doel om Nederlandse mkb-ondernemers die zich op internationale markten richten of oriënteren te ondersteunen bij het vinden van zakenpartners op de Medica (en Compamed). De Medica is de internationale springplank voor bedrijven die serieus zaken willen doen in de Health-industrie. In totaal neemt OostNL 23 bedrijven mee.

Updates

Dit artikel wordt bijgewerkt:

 

Medica 2016

Bekijk de video van afgelopen jaar:

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.