Podcast – Amsterdam en Utrecht op handelsmissie naar Beieren

Dit weekend vertrekt een grote economische missie vanuit Amsterdam en Utrecht naar Beieren. Derk Marseille spreekt vooraf al enkele deelnemers die vertellen over hun voorbereidingen en verwachtingen.

Voorafgaand aan de economische missie van Amsterdam en Utrecht naar Beieren spreekt Derk Marseille al enkele deelnemers. Ze vertellen in de podcast over welke kansen ze zien in Zuid-Duitsland.

Update

Factsheet Beieren [pdf]

Ondernemers delen hun ervaringen in Beieren en handige cijfers

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
De regio’s Amsterdam en Utrecht gaan 13 en 14 februari op economische missie naar Beieren. Meer dan 80 bedrijven en instellingen oriënteren zich op de Beierse regio met als doel een meerjarige focus op Zuid-Duitsland. Centraal staan: urban mobility, e-health, digital media en startups.

Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.