#dnf2017: Duitse en Nederlandse experts debatteren over integratie

Duitse en Nederlandse experts spreken tijdens het tweedaagse Deutsch-Niederländisches Forum 2017 in Berlijn over migratie en en integratie. Duitslandnieuws is erbij en spreekt in de loop van de dag diverse deelnemers.

Dit artikel wordt in de loop van de dag bijgewerkt. Scroll naar beneden voor de laatste tweets.

‘NAVO is niet obsoleet’

Bekijk de persconferentie met Bert Koenders en Frank-Walter Steinmeier op het ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn:

Minister Steinmeier:

 

Minister Bert Koenders:

https://twitter.com/dld_nieuws/status/821289298376978432

Deutsch-Niederländisches Forum in tweets

Volg op twitter het forum via de hashtags #DNF2017 en #EuropaWirMüssenReden

Ereteken van Verdienste

Minister Steinmeier zwaait binnenkort af, hij wordt voorgedragen als de nieuwe bondspresident van Duitsland. Zijn Nederlandse collega reikte hem het Ereteken van Verdienste namens het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken uit.

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.