Podcast met Peter Savelberg: We promoten molens en grachten in plaats van hightech

PODCAST - Derk Marseille treft Peter Savelberg in Utrecht die vecht tegen burgemeesters en bestuurders die enkel hun eigen stad promoten in het internationale zakendoen. "Denk over de grens en reken Vlaanderen en het Ruhrgebied er ook bij en je hebt een regio die zijn gelijke niet kent in Europa."
Wereldstad

Luister naar de nieuwste aflevering van de podcast De Week.

Podcast De Week

Derk Marseille praat deze week met Peter Savelberg die vindt dat we in Nederland veel te klein denken door ‘op te houden bij de grenzen die bedacht zijn in 1830’. Met zijn TristateCitymarketing model presenteert hij Nederland als grote groene Mega-stad waar ook Vlaanderen en Noordrijn-Westfalen bij horen. “Anders zien ze ons in China niet staan.”

Luister naar de podcast met Peter Savelberg

Nederland, Noordrijn-Westfalen en Vlaanderen als één regio.
Nederland, Noordrijn-Westfalen en Vlaanderen als één regio.
Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.