Staatssecretaris Sander Dekker: Hannover Messe kleurt mooi oranje

De Nederlandse regering stuurde drie bewindslieden naar de Hannover Messe. Na minister-president Mark Rutte en minister van Economische Zaken Henk Kamp, kwam woensdag staatssecretaris Sander Dekker naar de Duitse beurs. Hij wil vooral de creatieve industrie stimuleren. "Mooi om te zien hoe de Hannover Messe oranje kleurt."

Staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is in Hannover om de creatieve industrie te stimuleren. “Dutch Design is heel bekend. Maar soms is het voor kleine ondernemers lastig om de markt te betreden.”

Video’s

Meer van Duitslandnieuws over de Hannover Messe

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.