Dag 3 Hannover Messe in 1 minuut

Een korte impressie van de derde dag op de Hannover Messe in één minuut. Interviews met Brainport-voorzitter Marc Hendrikse en staatssecretaris Dekker. De eerste vliegende auto ter wereld komt uit Nederland en verder een impressie van hoe het er op de Hannover Messe aan toe gaat. Bekijk ook de tientallen andere interviews.

Dag 3 in 1 minuut

Bekijk de korte impressie van de tweede dag op de Hannover Messe.

Video’s

Meer van Duitslandnieuws over de Hannover Messe

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.