Live vanaf techfestival hub.berlin 2019

Techfestival hub.berlin 2019 trekt woensdag en donderdag duizenden beslissers die de digitale innovatie in Europa mede vormgeven. Duitslandnieuws is erbij en spreekt interessante deelnemers. Volg hier de laatste updates.

hub.berlin noemt zichzelf ‘Europa’s interactieve business festival voor digitale movers and makers’. Het festival wordt voor de zevende keer georganiseerd. Het jaar 2018 werd overgeslagen, maar in plaats daarvan duurt het event nu twee dagen.

In Station Berlin komen 350 sprekers en 5.000 deelnemers samen op 11 podia. Achter de conferentie zit Bitkom, de brancheorganisatie voor de digitale economie in Duitsland.

Volg hub.berlin woensdag en donderdag live via twitter. Het artikel gaat verder na dit overzicht:

Hub.berlin 2019

Bekijk de video’s van Hub.berlin 2017

Liveblog – hub.berlin 2017

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.