Hoe ‘smart’ is de Hannover Messe eigenlijk zelf?

Tijdens de Hannover Messe worden bezoekers warm gemaakt voor 'slimme' begrippen als smart factory's, smart industry en smart mobility. Maar hoe 'smart' is de grootste industriebeurs ter wereld eigenlijk zelf?

De wereld wordt steeds slimmer met slimme fabrieken, slimme mobiliteit, slimme huizen en slimme industrie. De Hannover Messe staat bol van oplossingen die ‘smart’ zijn. Maar hoe dicht benadert die slimme toekomst de harde realiteit op de grootste industriebeurs ter wereld?

Bekijk de video:

Meer Hannover Messe

Bekijk meer video’s van de Hannover Messe

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.