Dit wordt 2018 in Duitsland voor Noord-Brabant

Noord-Brabant wil in 2018 weer nadrukkelijk aanwezig zijn in Zuid-Duitsland. Op deze beurzen en events zijn de Brabanders dit jaar te vinden.

De provincie Noord-Brabant heeft sinds enkele jaren Zuid-Duitsland uitgekozen als een van de focusgebieden voor de internationalisering van ondernemers uit de provincie. Zo heeft de provincie sinds vorig jaar een permanente vertegenwoordiger gestationeerd in München en bezoeken gedeputeerden met regelmaat beurzen en politici in Beieren en Baden-Württemberg.

De ontwikkelingsmaatschappij BOM van de provincie helpt ondernemers die stappen willen zetten over de grens. Voor het eerste halfjaar van 2018 staan daarom de volgende missies gepland

Noord-Brabant in 2018 veel te vinden in Zuid-Duitsland

14-15-maart Additive World Conference, Eindhoven

Inkomende missie vanuit Beieren: 3D-printing uit Beieren naar Additive World in Eindhoven. De organisatie is in handen van de BOM, Brainport en Bayern Innovativ.

19-21 maart handelsmissie Smart Manufacturing München/Augsburg

Brabant sluit aan bij de handelsmissie Smart Manufacturing naar München en Augsburg van de Zuid-Hollandse ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter. Meer informatie en aanmelden

11-12 april MT-Connect, Neurenberg

Beurs en conferentie op het gebied van medische technologie met Nederlandse deelname georganiseerd door NBSO Stuttgart. Brabant is aanwezig als partner.

Noord-Brabant en Zuid-Duitsland

Of het nu gaat om fietsen, elektrisch rijden of innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg. Noord-Brabant liet in 2017 een goede indruk achter in Duitsland.

Dit was 2017 in Duitsland voor Noord-Brabant

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door: