Podcast: Waarom Nederlandse toeleveranciers zo gewild zijn in Beieren

De kracht van herhaling werkt in Zuid-Duitsland, zegt consul generaal Peter Vermeij over de handelsreis van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) naar Neurenberg. "Men heeft hier dankzij onze herhaaldelijke bezoeken nu wel door dat we iets te bieden hebben op het gebied van medische technologie."

Duitslandnieuws reisde deze week mee met de handelsreis van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) naar Neurenberg waar voor het eerst beurs en congres MT Connect samen werden georganiseerd. Het kleurde oranje in Noord-Beieren dankzij een forse Nederlandse inbreng. In deze podcast interviews met de verschillende deelnemers.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/mt-connect-in-nuremberg-2017-kleurt-oranje

Podcast

Luister naar andere podcasts van Duitslandnieuws.

Medische beurs MT Connect in Neurenberg kleurt oranje

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:

Brabant en Zuid-Duitsland behoren tot de meest innovatie regio’s van Europa, onder meer op het gebied van medische technologie. Ze werken samen aan de ontwikkeling medische technologie door kennisuitwisseling en het verbinden van bedrijven en kennisinstellingen uit beide regio’s.

Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.