Noord-Brabant bezoekt Neurenberg

Een Brabantse delegatie bezoekt het Beierse Neurenberg. De focus van de handelsreis ligt op medische technologie en automotive. Duitslandnieuws is er bij.

 

Dag 2: Noord-Brabant bezoekt Neurenberg


 

09:00 uur: Dag 2 handelsreis is begonnen


Donderdag 8 december

De Nederlanders splitsen zich op in twee groepen: Urban Green Mobility en Medical Technology

Woensdag 7 december

De delegatie uit Noord-Brabant is woensdagavond aangekomen in Neurenberg en heeft daarna direct een tour gekregen door het Fraunhofer Living Lab. Daarna was er tijd voor een bezoek aan de beroemde Christkindlmarkt in de Noord-Beierse stad.

Brabant leert Zuid-Duitsland kennen

Lees eerdere verhalen uit de Brabant-serie:

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:

Brabant en Zuid-Duitsland behoren tot de meest innovatie regio’s van Europa, onder meer op het gebied van medische technologie. Ze werken samen aan de ontwikkeling medische technologie door kennisuitwisseling en het verbinden van bedrijven en kennisinstellingen uit beide regio’s.

Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.