Duitslandnieuws breidt team uit naar 7 man

Het was een jaar met stormachtige groei voor het team van Duitslandnieuws.nl. Van twee medewerkers in januari 2015 naar 7 man in januari 2016. Een bredere bezetting in de ondersteuning van de redactionele taken en meer events zoals videoproducties voor Duitse en Nederlandse opdrachtgevers. Wat we allemaal verder nog van plan zijn, vertellen we via een speciale podcast. En: we zoeken nog volop stagiaires!

Derk Marseille en Roy van Veen praten over de bereikte milestones in 2015 en de plannen voor 2016.

Onze plannen voor 2016

Over onze nieuwsdiensten, verhalen met onze partners, events, talkshows en natuurlijk de podcast.

https://soundcloud.com/duitslandnieuws/2016-outlook-duitslandnieuws-en-dienstverlening

Kom stagelopen in Berlijn

Tenslotte voor onze vacatures kunt u hier terecht.

En we zoeken stagiaires voor 2016. Dus ben je student en zoek je een internationale stage in Berlijn?

Mail ons: redactie@duitslandnieuws.nl

Derk Marseille, Pieter Heijboer en Laura Weijenberg.
Derk Marseille en Pieter Heijboer. Nieuw vanaf 2016: Laura Weijenberg.
Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Derk Marseille

Derk Marseille (1980) legde samen met Bertus Bouwman en Roy van Veen het fundament voor Duitslandnieuws.nl. Sinds 2005 actief bij BNR Nieuwsradio is dit zijn eerste eigen onderneming. Derk doet de eindredactie, de podcast en werkt creatieve concepten uit in samenwerking met externe partijen. Daarnaast is Derk veelvuldig actief als dagvoorzitter en moderator op internationale events. In het Engels, Duits en uiteraard het Nederlands.