Ga naar inhoud

Nieuwsbrief: 44% export Nederlandse automotive naar Duitsland

De Duitslandnieuws nieuwsbrief met de hoogtepunten van afgelopen week. Bijna de helft van de export van de Nederlandse automotivesector heeft als bestemming Duitsland. Dat blijkt uit het meest recente rapport van ING. De sterkere Duitse auto-industrie is bovendien belangrijk voor de groei van de toeleveranciers in Nederland.

Nieuwsbrief 68 – 31 januari

Deze week in de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.