Ga naar inhoud

Nieuwsbrief 40: de Duitslandnieuwsbrief

De nieuwsbrief van Duitslandnieuws met de hoogtepunten van afgelopen week. Twee lijsten die voor u onmisbare achtergrondinformatie bevatten: de top50 familiebedrijven en de beste universiteiten in Duitsland. En op het Duitse platteland dreigt een groot tekort aan huisartsen.

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief 40 – 5 juli

Deze week in de Duitslandnieuws nieuwsbrief:

Follow @dld_nieuws

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.