Ga naar inhoud

Daan Roosegaarde: Nederlanders mogen best meer trots zijn op zichzelf

Ontwerper Daan Roosegaarde wil de omgeving graag weer wat menselijk maken. "Het mooie aan Nederland is dat het grotendeels onder zeeniveau ligt. Dus ons landschap met de dijken is al een combinatie van technologie en natuur. Het zit in ons DNA." Roosegaarde wil dat Nederlanders die eigenschap een beetje meer exporteren naar het buitenland.

Volgens Roosegaarde focussen Nederlanders te veel op de technische kant van hun uitvindingen. “Kijk ook eens naar hoe mensen het ervaren. Probeer emotie en technologie meer met elkaar te verbinden.”

Video’s

Meer van Duitslandnieuws over de Hannover Messe

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.