Liveblog – Excursiereis in Berlijn

Duitse politiek achter de schermen: beleef de Excursiereis in Berlijn mee via social media.

De Excursiereis in Berlijn is begonnen. De groep heeft donderdag een rondleiding door de Bondsraad (Duitse Eerste Kamer) gehad, bezocht het partijkantoren van de SPD en CDU en de Landesvertretung van deelstaat Noordrijn-Westfalen. Stadsgids Tom Bergrath heeft de groep op sleeptouw genomen langs enkele historische locaties en de dag werd afgesloten bij het German Institute of Global and Area Studies.

Vrijdag begint met een bezoek bij de Bundeszentrale Politische Bildung waarop een rondleiding volgt in de Bondsdag en een gesprek met een Bondsdaglid. Na een lunch bij Duitslandnieuws wordt de dag afgesloten bij de Heinrich-Böll-Stiftung, de denktank van de Groenen.

(Scroll naar beneden voor de updates)

Updates

Lees ook

Wat er tijdens de formatie achter de schermen in de Duitse politiek gebeurt

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.