Nieuwsbrief 58: Oost-Duits succes: twee Nederlanders laten zien dat het kan

De Duitslandnieuws nieuwsbrief met de hoogtepunten van afgelopen week. De hele week staat Duitsland al stil bij het 25-jarige jubileum van de val van de Muur dat zondag gevierd wordt. Duitslandnieuws sprak met Nederlandse ondernemers die succes haalden in Oost-Duitsland. De Duitser staat deze week ook stil in het verkeer, dat heeft alles te maken met treinstakingen.

Nieuwsbrief 58 – 8 november

Deze week in de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.