Ga naar inhoud

Nieuwsbrief 56: Chinezen slaan Hamburg over als Elbe niet dieper wordt

De Duitslandnieuws nieuwsbrief met de hoogtepunten van afgelopen week. De containerschepen worden steeds groter. Zo groot dat ze straks niet meer de haven van Hamburg kunnen bereiken omdat de rivier de Elbe niet diep genoeg is. Nu nog is een derde van de containers bestemd voor de handel met China. Het is de vraag of dat over een paar jaar nog zo is.

Nieuwsbrief 56 – 25 oktober

Deze week in de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.