Ga naar inhoud

Nieuwsbrief 53: Waarom Duitsland een wifi-woestijn is

De Duitslandnieuws nieuwsbrief met de hoogtepunten van afgelopen week. Exclusieve interviews met de nieuwe consuls-generaal van München en Düsseldorf, de doldwaze maar teleurstellende beursgangen van Zalando en Rocket Internet en waarom Duitsland een wifi-woestijn is en wat de regering er aan wil doen om dat te veranderen.

Nieuwsbrief 53 – 4 oktober

Deze week in de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.