Ga naar inhoud

Dag 4 Hannover Messe in 1 minuut

Een korte impressie van de derde dag op de Hannover Messe in één minuut. Interviews met taalwetenschapper Piek Vossen en de Nedersaksische minister van Economische Zaken Olaf Lies. Siemens liet een robot zien die stiekem geen robot is, een bezoekje bij Ten Cate en een kijkje bij de laatste dag van de livestreamstudio in het Nederlandse paviljoen.

Dag 4 in 1 minuut

Bekijk de korte impressie van de tweede dag op de Hannover Messe.

Video’s

Meer van Duitslandnieuws over de Hannover Messe

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Find this content useful? Share it with your friends!

Artikel door:

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.