Dag 2 Hannover Messe in 1 minuut

Een korte impressie van de tweede dag op de Hannover Messe in één minuut. De Nederlandse ambassadeur in Duitsland Monique van Daalen rijdt een stukje mee in solarauto Stella van de Technische Universiteit in Eindhoven. Verder korte impressies van enkele Nederlandse paviljoens en beelden uit interviews.

Dag 2 in 1 minuut

Bekijk de korte impressie van de tweede dag op de Hannover Messe.

Meer video’s

Meer van Duitslandnieuws over de Hannover Messe

Lees de Duitslandnieuws nieuwsbrief »

Blijf op de hoogte van politiek en economisch nieuws uit Duitsland
Schrijf je in voor de Duitslandnieuws nieuwsbrief

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.