Duitslandnieuws Nieuwsbrief 14: Kansen voor 2014

Rond Oud & Nieuw doet Duitslandnieuws het ook even rustiger aan. Met Duitslandnieuws maken we de handelsrelatie tussen Nederland en Duitsland helderder. In 2014 willen we nog veel meer laten zien. Kansen en mooie verhalen. Nederland en Duitsland hebben wat aan elkaar. Maar samen met u en met ons kan dat alleen nog maar groeien. Lees de nieuwsbrief.

Elke keer wanneer topman Nico de Vries van bouwbedrijf BAM de grens passeert, kan hij opgelucht ademhalen. Waar de Nederlandse markt aanhoudend kwakkelt, zijn buurlanden zoals Duitsland wél in staat grote projecten aan te gaan. Beluister het interview met BAM-topman Nico de Vries.

Kansen voor 2014

Rond Oud & Nieuw doet Duitslandnieuws het ook even rustiger aan. We willen u als trouwe lezer van Duitslandnieuws hartelijk bedanken. Sinds ons begin in september dit jaar konden we ons elke week weer verheugen op meer bezoekers. We werken er hard aan om in 2014 nog veel meer van onze plannen om te zetten in daden. Met Duitslandnieuws maken we de handelsrelatie tussen Nederland en Duitsland helderder. In 2014 willen we nog veel meer laten zien. Kansen en mooie verhalen. Nederland en Duitsland hebben wat aan elkaar. Maar samen met u en met ons kan dat alleen nog maar groeien.

De beste grensoverschrijdende wensen voor 2014!

Vanuit Berlijn,
Mark Lindhout, Nina Walkenhorst, Derk Marseille en Bertus Bouwman

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden:

Artikel door:
Duitslandnieuws logo

Duitslandnieuws beheert sinds 2013 de grootste Nederlandstalige community van mensen en bedrijven die zich zakelijk met Duitsland bezighouden. Met bijna 4.000 verhalen in 7 jaar tijd wist Duitslandnieuws een uniek netwerk aan partners en lezers op te bouwen.