Nieuwsdiensten

Angela Merkel Foto: Pieter Heijboer
Angela Merkel Foto: Pieter Heijboer

 

Nieuws zet de toon. Toch acteren veel organisaties pas op het moment dat het nieuws gemeengoed is. Wees de ontwikkelingen vóór met de nieuwsdienst van Duitslandnieuws. Onze journalisten zien wat er gaat gebeuren. Zodat u tijd heeft om uw organisatie voor te bereiden. Nieuws op thema, onderwerp of regio dus direct in uw mailbox.

Nieuws, vorm, frequentie en distributie op maat

Onze nieuwsdiensten komen met een regelmaat die u bepaalt. Via whatsapp een pushbericht? Of liever elke week een overzicht van het belangrijkste nieuws in een paar regels, dus de feiten, data en de opinieleiders die ertoe doen in Duitsland. Alles is mogelijk qua vorm en frequentie.

U wilt voorbeelden?

Neem deze middelgrote publieke organisatie aan de grens. Hiervoor produceren wij een nieuwsdienst over actuele politieke en economische gebeurtenissen, zodat hun werknemers precies weten wat hun klanten doormaken en wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van wetten en regelgeving. Altijd aan de hand van de actualiteit.

Of deze financieel dienstverlener die zijn klanten beter wil informeren over economische mogelijkheden. Voor hen brengen wij een regionaal overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de verschillende branches. Gecombineerd met datavisualisaties uit die branches die handig van pas komen in een strategisch overleg.

Of blijft Duitsland die markt voor erbij?

Dankzij eigen algoritmen, een uitgebreid Duits journalistiek netwerk en uitgekiende research is deze dienst goedkoper dan een junior marketingmedewerker. Het alternatief? U blijft Duitsland ‘erbij’ doen. Zeg het maar!

Weet je dankzij dit artikel meer over Duitsland? Deel het met je collega's en vrienden: